Valors

cdiap reus baix camp valorsEl CDIAP Baix Camp i Priorat ha desenvolupat, des del 1989, un sistema de valors que emmarquen les seves actuacions.

 

http://shukhovo55.ru/primer-prezentacii-uslugi.html|ссылка Respecte i equitat

Entenem que totes les persones són iguals. Ens comprometem a respectar la seva dignitat i a atendre, de forma responsable, les seves necessitats tenint en compte els seus drets.

Un infant també és subjecte de dret, al mateix temps que és vulnerable i depenent, ja que sempre precisa d’adults que vetllin per ell.

Des del CDIAP garantim els drets dels infants i els dels seus progenitors o representants, alhora que exigim el compliment dels deures i responsabilitats dels adults referents.

El respecte a les persones s’estén també als professionals de l’equip, que són tractats amb equitat i a qui es facilita, en la mesura del possible, la conciliació entre la vida laboral i familiar.

 

http://zaycev-one.ru/spisok-programm-dlya-sozdaniya-prezentacij.html|блог Compromís i honestedat

Estem compromesos amb la nostra tasca. L’exercim amb responsabilitat, sabent que les famílies dipositen en nosaltres el seu bé més preuat, la seva intimitat.

La nostra és una atenció honesta, que vol dir que la informació sobre el procés assistencial serà sempre accessible i  que reconeixerem les nostres possibilitats i limitacions.

 

http://itbiz-blog.ru/kak-zapolnyat-istoriya-bolezni-primer-po-hirurgii.html|сайт Confiança en l’equip i compromís amb la seva formació

El treball en equip, de forma inter i transdisciplinar, evita la fragmentació dels abordatges i permet atendre la globalitat del nen i la seva família.

Situem l’equip com a mecanisme de contenció i acompanyament dels terapeutes.

La supervisió, com a eina de consulta i intercanvi, i la formació continuada, com a garant de la renovació dels sabers i de les praxis,  constitueixen elements imprescindibles per a dinamitzar el nostre pensar, sentir i fer.